Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Promoció del cinema català

  Objectius:

  Participar en l’organització del cicle de cinema infantil i garantir la projecció de pel·lícules per a adults en català a Sant Feliu de Llobregat.

  Difondre a la població les pel·lícules que es projecten en català a la ciutat.

  Resum:

  El CNL Roses, a través del SLC de Sant Feliu, i l’Associació CineBaix, mitjançant un conveni signat, organitzen enguany el XV Cicle de Cinema Infantil, que consta de 9 pel·lícules, a raó d’una al mes (d’octubre a juny, coincidint amb el curs escolar). El SLC s’encarrega de l’edició de vals de descomptes per als infants i de fer-los arribar a les escoles de primària (que aquestes reparteixen a l’alumnat).

  D’altra banda, el conveni també recull el compromís de projectar periòdicament dins la seva programació habitual pel·lícules per a adults en català i oferir un preu especial a l’alumnat dels cursos de català del CPNL i al voluntariat per la llengua. El SLC en fa difusió a través dels mitjans de comunicació locals i mitjançant la distribució de cartells en edificis municipals i punts estratègics de la ciutat.

  Valoració del projecte:

  El Cicle està molt consolidat, ja que actualment n’estem fent la XV edició. Pensem que els vals són un bon mitjà de difusió, ja que arriben a tots els infants que s’ escolaritzen a la nostra ciutat. Això juntament amb el descompte en el preu de l’entrada fa que el nombre de públic sigui més gran que en les pel·lícules que s’ofereixen fora del cicle. A més, possiblement aquest èxit hagi propiciat l’increment de pel·lícules per a adults en català que s’han projectat a la ciutat.

   
   

  Enllaços relacionats

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes