Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Mercat de Tapes en català

  Objectius:

  L'organització de la Nit de Comerç a Molins de Rei i, en concret, el Mercat de Tapes com a orferta gastronòmica complementària era una bona oportunitat per implicar-hi el Servei de Català i incorporar-hi el nom en català de la majoria de tapes que servirien.

  Resum:

  La signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Associació de Venedors del Mercat Municipal l'any passat ha donat peu a diverses actuacions en el marc d'aquest Mercat: cartells amb l'origen del nom dels seus productes, les adhesions de la majoria de les parades al Voluntariat per la llengua i un increment de l'assessorament lingüístic en les publicacions que elaboren ells mateixos. La darrera col·laboració ha estat per crear aquestes estovalles individuals que s'havien de servir durant el Mercat de Tapes de la Nit de Comerç (Shopping Night) del passat 9 de juny. La nostra aportació era l'assessorament lingüístic en el nom de les tapes que se servirien i l'enllaç cap a la dissenyadora que havia de fer el producte. El cost de l'edició de tot el material va anar a càrrec de l'Associació.

  Creiem que és una col·laboració nostra important perquè fem evident la presència del català en una activitat amb molt de públic i, alhora, hi incorporem el CPNL.   

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes