Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Per què he fet un curs de català?

  Objectius:

  Sensibilitzar la població perquè faci un curs de català

  Resum:

  El SLC d'Igualada emet setmanalment l'espai radiofònic a Ràdio Igualada "El català és útil" sobre aspectes lingüístics. En el marc d'aquest espai, alumnes dels cursos de català del SLC d'Igualada han enregistrat diverses falques per sensibilitzar la població, especialment la no-catalanoparlant, en què expliquen la seva experiència i els beneficis que els ha aportat fer un curs i saber català.

  "Per què he fet un curs de català" és el títol de la falca radiofònica que han enregistrat 15 alumnes i que forma part del programa "El català és útil", que s'emet cada dijous, a les 9.30 h,  per Ràdio Igualada a través del 103.2 de la FM i per Internet a http://radioigualada.cat/.

  Aquest espai s'emet en els períodes de matrícula dels cursos, i se n'està preparant una segona edició amb el títol "Primer, en català"

  Valoració del projecte:

  La valoració és molt positiva. La inscripció als cursos a Igualada no ha baixat i els alumnes protagonistes d'aquestes falques n'estan molt satisfets.

  En la falca, s'incorpora el nom del Servei Local de Català, l'adreça, el període d'inscripcions i els serveis que s'ofereixen a la població.

   

  Ràdio Igualada permet que aquests espais es puguin passar per tots els CNL. Les falques de què disposa el SLC d'Igualada ja estan netes, sense la intervenció del periodista ni les dades del servei.

  Els CNL que vulguin obtenir-les només s'han de posar en contacte amb la responsable del servei, Sílvia Martorell.

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes