25 anys fent bategar el català

Centres


Cursos de Català

Informació bàsica per a la matrícula

Informació bàsica per a la matrícula als cursos generals

Condicions generals

  • Tenir els 18 anys fets.
  • Tenir 16 anys i no haver fet l'escolarització obligatòria a Catalunya.

Períodes d'inscripció

Les dates i els horaris d'inscripció varien segons cada servei de català. Podeu consultar els períodes d'inscripció al cercador de cursos o trucar al centre on voleu fer el curs.

El nombre d'alumnes dels cursos presencials és de mínim 15 i màxim 25, en el cas de cursos inicials, bàsics i elementals;  i de mínim 20 i màxim 30, en el cas de cursos de nivell intermedi, suficiència i superior. Algunes vegades, per raons organitzatives o d'infraestructura, aquest nombre s'ha de modificar.

La inscripció sempre té dos torns, el preferent per als antics alumnes  (persones matriculades al mateix centre durant l'any anterior) i el general per als nous alumnes. Dins de cada torn les inscripcions s'atenen per ordre d'arribada (excepte en algun CNL que es fa per sorteig de números). La inscripció d'un curs es tanca quan té el nombre màxim d'inscrits. En el cas que hi hagi més sol·licituds que places i que es faci una llista d'espera, també es gestionarà per ordre d'arribada.

Accés inicial als cursos de català

Els alumnes que s'inscriuen per primera vegada a un curs han d'acreditar el nivell de coneixements de català mitjançant el certificat corresponent o bé fer una prova de col·locació.

La realització d'aquestes proves varia segons cada servei de català. Podeu consultar-los a la seva pàgina, a la qual s'accedeix consultant l'opció de xarxa territorial.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes