Català a taula. Curs per a la restauració (inicial)

Descarregar en PDF

El Català a taula és un curs de català d'atenció oral al públic per a cambrers i cambreres o persones que s'estiguin formant per ser-ho.


La metodologia del curs es basa en l'enfocament comunicatiu i consisteix en la reproducció de les situacions comunicatives més habituals en el sector de la restauració i l'aprenentatge del lèxic específic que s'hi utilitza.


DESTINATARIS

Persones que treballin o vulguin treballar en l'atenció al públic en el sector de la restauració. No calen coneixements previs de llengua catalana.


OBJECTIU GENERAL DEL CURS


Oferir la formació bàsica i els recursos per poder atendre el públic en català en l'àmbit de l'atenció al públic del sector de la restauració.


TEMES

  1. Què vol prendre?
  2. A la barra o a la taula?
  3. L'hora d'esmorzar
  4. Per picar
  5. Prendre nota
  6. La cuina
  7. Menú o carta
  8. Reserves i encàrrecs
  9. Un bon servei


DURADA


20 hores