25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 6 de febrer de 2008

Acolliment

Creix l'interès pel català entre les persones immigrades

Roda de premsa al Centre d'Acolliment Lingüístic, pl. Catalunya, 9, 2n 1a a les 12.30 h
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona presentarà dimecres vinent, 6 de febrer, els resultats del Pla d'acolliment lingüístic 2005-2007 dut a terme a la ciutat.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona celebrarà una roda de premsa el proper 6 de febrer a les 12.30 h a la pl. Catalunya, 9, 2n 1a  (seu del Centre d’Acolliment Lingüístic) per donar a conèixer els principals resultats de la seva activitat durant el 2007. Entre aquests, destaca l’augment de persones immigrades que estudien català a la ciutat, fruit de l’increment de l’oferta de cursos de català bàsic finançats conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Carles Martí, primer tinent d’alcalde de Benestar i Cohesió Territorial de l’Ajuntament de Barcelona i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, i Bernat Joan, secretari de Política Lingüística de la Generalitat i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, informaran en roda de premsa sobre el balanç de l’activitat del CNL de Barcelona.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes