25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 25 de setembre de 2014 a les 11:00

Celebracions

Vine a celebrar el Dia Europeu de les Llengües a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura

Espai Avinyó - Llengua i Cultura, carrer d' Avinyó, 52
Barcelona

L'Espai Avinyó - Llengua i Cultura -del CNL de Barcelona- celebrarà el 25 de setembre el Dia europeu de les llengües -que oficialment és el dia 26-, amb una Jornada de Portes Obertes que té per objectiu promoure l'interès per totes les llengües i especialment per la llengua catalana i, alhora, mostrar els serveis i recursos que s'ofereixen a la ciutadania.

La Jornada de Portes Obertes és una oportunitat per conèixer amb detall com aprendre català al segle XXI, quins són els serveis i recursos en línia que poden ajudar a millorar la qualitat de les comunicacions escrites o també fer un tast de llengua.

El CNL ha organitzat sessions de 20 minuts que permetran els visitants assistir a una primera classe de català oral de nivell inicial i bàsic, informar-se sobre les eines i recursos en línia que existeixen o a conèixer el programa Voluntariat per la llengua, entre altres.

Conferència "Candel, el català i les llengües d'Europa"

A les 19 h, l'escriptor Genís Sinca i l'expresident del CPNL Miquel Reniu oferiran la conferència  "Candel, el català i les llengües d'Europa", que és oberta a tothom. Per assistir-hi només cal confirmar l'assistència al telèfon 93 412 55 00 o bé a l'adreça electrònica comunicacio.bcn@cpnl.cat.

D'altra banda, a les 18 h hi haurà una visita guiada a l'exposició "1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula".

Enllaços relacionats
Vine a celebrar el Dia Europeu de les Llengües a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes