25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dijous, 19 de juny de 2014 fins al divendres, 20 de juny de 2014

Altres

III Jornades Aprendre Llengües al segle XXI

CCCB: c. Montalegre, 5
Barcelona

Els dies 19 i 20 de juny el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza les III Jornades Aprendre Llengües al segle XXI, que aquest any es faran al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) de Barcelona.

La inauguració de les jornades es farà el dia 19 de juny a les 9 h a càrrec de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa.

Aquesta activitat pretén ser un punt de trobada per als tècnics de normalització lingüística que fan ensenyament al CPNL. L'objectiu de les jornades és poder reflexionar sobre temes d'interès i propis de la tasca de professor de català, a més de compartir bones pràctiques dutes a terme a les aules dels centres de normalització lingüística.

Els dos grans blocs temàtics d'aquestes III Jornades són les TIC en contextos d'aprenentatge i les emocions com a reguladores de l'aprenentatge. Cadascun d'aquests blocs temàtics anirà introduït per una ponència dialogada: De les TIC a les TAC per fer pràctiques de Llengua i Literatura, a càrrec d'Antoni de la Torre i d'Alícia Martí, el primer dia, i El llenguatge de les emocions i les emocions i la llengua, a càrrec d'Anna Forés i Teresa Terrades, el segon dia.

També cal destacar, com a novetat, els tallers que tractaran i reflexionaran sobre temes de gran actualitat i que seran conduïts per representants dels diversos CNL arreu de Catalunya. A més, durant els dos dies s'aprofitarà per fer un tast d'algunes experiències i compartir bones pràctiques.

Finalment, les jornades es clouran celebrant l'Any Vinyoli amb una breu lectura de poemes a càrrec del grup La Rabera Eclèctica.

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes