25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 1 d'octubre de 2014 a les 19:00

Altres

Inauguració del Servei de Català de Mollet al Centre de Serveis Can Lledó i presentació del Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès

C. Comte d'Urgell, 26
Mollet del Vallès

Descoberta de la masia Can Lledó, amb el Centre d'Estudis Molletans i el Consorci Teledigital Mollet-Vallès Visió.

El dimecres 1 d'octubre, a les 19 h, el Centre d'Estudis Molletans ens descobrirà l'edicifici on avui trobem el Centre de Serveis Can Lledó. Amb aquesta visita guiada, inaugurarem el Servei Local de Català de Mollet, que des del mes d'abril s'ha traslladat en aquesta masia.

Sabíeu que l'edifici té planta quadrada i que potser, en el seu inici, va ser una fortificació?

Sabeu per què es diu Can Lledó?

Sabíeu que molta gent coneix la masia com "el cuartelillo"?

Tota aquesta informació ens la proporcionarà Francesca Orga,  en representació del Centre d'Estudis Molletans. Josep Martínez i Bonaventura Barnils ens explicaran les seves vivències a la masia. A més, el Consorci Teledigital Mollet ens farà un passi d'un vídeo que recull la història d'una masia molt antiga i llegat de molta gent de Mollet.

A més, es presentarà el Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès, un vocabulari que s'ha fet precisament com a base terminològica de les XVII Jornades del Centre d'Estudis Molletans sobre el món tèxtil durant aquest mateix cap de setmana.

Us hi esperem!

Enllaços relacionats
Inauguració del Servei de Català de Mollet al Centre de Serveis Can Lledó i presentació del <i>Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès</i>

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes