25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 14 de juny de 2014 a les 12:30

Celebracions

Inauguració de la nova seu del CNL de Terrassa i Rubí i commemoració del 25è aniversari del CPNL

C. Colom, 114
Terrassa

El dissabte, 14 de juny, a dos quarts d'una del migdia es farà l'acte d'inauguració de la nova seu del CNL de Terrassa i Rubí coincidint amb la celebració dels 25 anys de la posada en marxa del CPNL. L'acte estarà immers en diverses activitats relacionades amb el final de curs dels Cursos de Català per a Adults i de la cloenda de la 19a edició del programa del Voluntariat per la llengua a Terrassa.

La nova seu del CNL és ara el Vapor Universitari de Terrassa, que és una societat mercantil municipal que acull diversos centres d'ensenyament, centres d'investigació, agrupacions de professionals, agrupacions empresarials i de formació.

L'acte comptarà amb la presència del Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, la Sra. Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Sr. Amadeu Aguado, president del CNL de Terrassa i Rubí, i del Sr. Ferran Lozano, director del mateix CNL. A més a més, també hi participarà una representació de l'alumnat dels CCA i del programa del Voluntariat per la llengua.

Per cloure l'acte, els Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa ens oferiran un tast de la conferència-recital Joan Vinyoli i el seu domini màgic.

Enllaços relacionats
Inauguració de la nova seu del CNL de Terrassa i Rubí i commemoració del 25è aniversari del CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes