25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 28 de novembre de 2007

Cinema en català

Lliurament de premis del 1r concurs de filmets en català

Centre Pepita Casanellas, 18.30 h
La delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona convida tothom que hi vulgui assistir a la festa de lliurament de premis del primer concurs de filmets en català "3' de BCN-Bocins de ciutat".
La festa de lliurament de premis, que se celebrarà al Centre Pepita Casanellas (C/ Foneria, cantonada C/ Jane Adams - barri de la Marina - Bus 9-37-72-79-109 FGC Ildefons Cerdà) el proper 28 de novembre a les 18.30 h, comptarà amb les actuacions musicals de Románticos Empedernidos i de Marçal Girbau. També es projectaran els filmets presentats al concurs i, finalment, s'oferirà un refrigeri, obsequi de la firma comercial Makro. Els premis seran productes cedits per CANON, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, l’Associació de Comerciants la Marina-Zona Franca, BarnaSants, Hotel Hilton i la revista Enderrock.

El  concurs anava adreçat exclusivament als alumnes dels cursos de Sants-Montjuïc i les Corts, a tots els alumnes dels nivells bàsics de Barcelona i als alumnes i usuaris del Punt Multimèdia de la Casa del Mig i de la Marina.

Els participants havien  de presentar un filmet enregistrat amb càmera fotogràfica i d’una durada màxima de 3 minuts. La temàtica de les obres havia de girar a l’entorn d’algun d’aquests conceptes: “Barcelona, barri i llengua” i havien  de ser en llengua catalana. El concurs es va convocar amb l’objectiu que els alumnes participessin en una activitat creativa i lúdica, de coneixement de l’entorn més proper i de la ciutat, i que usessin  la llengua catalana.
Enllaços relacionats
Lliurament de premis del 1r concurs de filmets en català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes