25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 21 de març de 2014 a les 18:30

Dia Mundial de la Poesia

El CPNL participa en el Dia Mundial de la Poesia

Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107
Barcelona

El dia 21 de març a dos quarts de set de la tarda el Consorci per a la Normalització Lingüística serà present a l'acte central de commemoració del Dia Mundial de la Poesia organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) al Palau Robert.

L'acte comptarà amb la intervenció de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, la directora de la ILC, Laura Borràs, la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Katy Trias, i la presidenta de la Federació Catalana d'Associacions i clubs UNESCO, Dolors Reig.

L'autora del poema Tan sols la paraula nua, escollit enguany per celebrar aquesta diada, és la poetessa tarragonina Montserrat Abelló, que intervindrà en l'acte amb una lectura poètica. El poema ha estat escrit en català i s'ha traduït a vint llengües més. Altres participants a l'acte de procedències diverses llegiran aquest mateix poema en les seves llengües respectives, entre ells una parella lingüística del VxL adscrita al CNL L'Heura, formada per una catalana i una marroquina, que llegirà el poema en català i en àrab respectivament.

Hi haurà també la projecció d'una conversa de Montserrat Abelló i Joana Raspall i un tast musical a càrrec de l'aula de Música i Teatre Musical de Sant Feliu de Llobregat, que interpretarà el poema Tan sols la paraula nua musicat pel compositor Eduard Nuñez i cantat per Julia del Pino.

Finalment, clourà l'acte de commemoració del Dia Mundial de la Poesia l'Honorable Senyor Ferran Mascarell, conseller de Cultura.

Enllaços relacionats
El CPNL participa en el Dia Mundial de la Poesia

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes