25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 30 de novembre de 2007

Conferències

Vols llegir un llibre amb el seu autor?

Orfeó Gracienc, Carrer Astúries, 83, 18.30 h
Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona amb la col·laboració de l'Orfeó Gracienc
La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona inicia el cicle de trobades Vols llegir un llibre i compartir amb el seu autor la teva lectura? amb l'autor Joan Pinyol i Colom, que comentarà el seu llibre Micromèxics a l'auditori de l'Orfeó Gracienc.
Aquestes trobades s'adrecen als alumnes que fan cursos de català, a partir del nivell elemental, als districtes de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi.

En aquesta ocasió, Joan Pinyol comentarà el seu darrer llibre, Micromèxics (Edicions Brosquil), un conjunt de seixanta-un microcontes que expressen la sorpresa d'un viatger català davant la complexitat de la realitat mexicana a començament del segle XXI.

Joan Pinyol i Colom va néixer a Capellades l'any 1966. És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i treballa a l'ensenyament secundari com a professor de Llengua i Literatura Catalanes. És soci fundador de l'Associació d'Escriptors Tirant Lo Blanc de Catalunya, entitat lligada a l'Orfeó Català de Mèxic. Fruit de la relació epistolar que mantingué amb Pere Calders és la seva passió per Mèxic i pel gènere del microconte. Entre d'altres, és autor d'Avinguda Capri (1999), Ningú ve fet a mida (2001) i Stòixkov i Sofia (2003).
Vols llegir un llibre amb el seu autor?

Portada de Micromèxics, de Joan Pinyol


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes