25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dilluns, 10 de febrer de 2014 fins al dilluns, 10 de març de 2014

Voluntariat per la llengua

La gimcana Trencabanyes de Sants i Sants-Badal comença a caminar

El 10 de febrer es donarà el tret de sortida a la gimcana Trencabanyes de Sants que recorrerà els establiments de Sants i Sants-Badal adherits al programa Voluntariat per la llengua. En poc més de tres mesos s’ha passat dels 14 establiments adherits a més de 40, i la xifra continua creixent.

Aquests establiments adherits tenen un compromís amb la llengua catalana d’ajudar els aprenents dels cursos de català i les parelles lingüístiques a poder fer pràctiques lingüístiques en els seus establiments.

La Trencabanyes és una gimcana basada en jeroglífics que es penjaran als aparadors dels establiments i que els participants hauran de resoldre amb l’ajut dels comerciants. La gimcana finalitza el 10 de març i entre els participants es farà un sorteig dels obsequis cedits per l’associació de comerciants.

Com fer-se establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua

Els establiments que es vulguin adherir al programa Voluntariat per la llengua han d’enviar un correu a dinamitzacio.sants@cpnl.cat i un tècnic els passarà a visitar.

La participació a la Trencabanyes és oberta a tothom i per participar-hi cal recollir la butlleta als comerços adherits de Sants i Sants-Badal o a la delegació de Sants-Montjuïc del CNL de Barcelona, c. Guitard, 17, telèfon 934 912 797.

El CNL agraeix la col·laboració de Jordi Esteban per la cessió dels jeroglífics i de l’Eix Comercial Sants-les Corts pel suport que ha donat a aquesta iniciativa.

Enllaços relacionats
La gimcana Trencabanyes de Sants i Sants-Badal comença a caminar

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes