25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dimecres, 20 de novembre de 2013 fins al divendres, 22 de novembre de 2013

Conferències

I Jornades de Dinamització del CPNL. Metodologies, experiències i adaptació als nous escenaris

CEJFE. Carrer Ausiàs Marc, 40
Barcelona

Els dies 20 i 22 de novembre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza les I Jornades de Dinamització, que tindran lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), al carrer Ausiàs Marc, 40 de Barcelona.

La inauguració de les jornades serà el 20 de novembre a les 9 h i anirà a càrrec de la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

Aquesta activitat pretén ser un punt de trobada per als tècnics de normalització lingüística que fan dinamització al CPNL per compartir experiències i detectar bones pràctiques per generalitzar-les i aprofitar-les com a font d’informació i d’innovació.

El primer dia començarà amb la ponència Eines i recursos per a una dinamització més eficaç, a càrrec de Llorenç Comajoan. A continuació, el cap del Servei de Política Lingüística del Govern d’Andorra i diversos CNL presentaran bones pràctiques dutes a terme en l’àmbit de la dinamització.

La ponència amb què s’iniciarà el segon dia, Per avançar en l'ús: reflexions aplicades sobre els canvis dels comportaments lingüístics, anirà a càrrec de Francesc Xavier Vila. Tot seguit, s’exposaran 6 bones pràctiques més d’altres CNL.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes