25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dimecres, 10 de juliol de 2013 a les 12:00 fins al dimecres, 31 de juliol de 2013

Exposicions

La delegació de Sant Martí acull l'exposició "Homenatge del CNL a Salvador Espriu"

Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona, Gran Via Corts Catalanes, 866, 2a A
Barcelona

La delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona acull l’exposició itinerant "Homenatge del CNL a Salvador Espriu" que va preparar  el  centre amb motiu de la celebració de l'Any Espriu 1913-2013.

Des del dia 9 de juliol, els alumnes dels cursos de catalde Sant Martí poden gaudir dels textos, les imatges, les entrevistes i l’obra gràfica que Armand Cardona i Torrandell va elaborar per al teatre d’Espriu fent un recorregut biogràfic per l’obra del poeta, des de Ronda de mort a Sinera fins a l’Esperanceta Trinquis, del llibre de les Cançons d’Ariadna. Al plafó El mirall de la veritat s’esmicola trobem textos que fan referència a la Guerra Civil espanyola, la qual va conformar l’univers i l’exili interior de l’escriptor.

L'exposició s'inaugurarà oficialment el 10 de juliol, dia en què es celebra el centenari del naixement d'Espriu, a les 12 h, amb la col·laboració desinteressada de Dori Dori

L'exposició, oberta al públic en general, es podrà  veure fins al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h.

Enllaços relacionats
La delegació de Sant Martí acull l'exposició

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes