25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 28 de juny de 2007

Altres

Segona Trobada del Consorci per a la Normalització Lingüística

L'Hospitalet de Llobregat
Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

Aquest dijous dia 28 de juny, de 10 a 17 hores, tindrà lloc la 2a Trobada del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat.

L'acte inaugural comptarà amb la presència de Miquel Pueyo i París, secretari de Política Lingüística i president del CPNL, Lluís Esteve Garnés, tinent d'alcalde d'Educació de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Paquita Sanvicén i Torné, directora de Planificació i Foment i vicepresidenta del CPNL, Montserrat Company i Prats, presidenta del CNL de l'Hospitalet de Llobregat i altres representants de la Generalitat de Catalunya i dels ens locals que constitueixen el CPNL.

El fil conductor d'aquesta 2a Trobada serà la presentació d'una tria d'experiències (exposicions, publicacions i jocs) dels centres de normalització lingüística del CPNL relacionades amb l'acolliment lingüístic i el programa "Voluntariat per la llengua".

En altres espais paral·lels es podran visitar exposicions dels CNL, participar en els jocs i veure projeccions d'algunes de les activitats dels CNL i del material audiovisual que s'està produït en aquests moments relacionat amb l'acolliment lingüístic.

La 2a Trobada serà una ocasió per compartir experiències i alhora facilitar un espai de relació entre totes aquelles persones que formen part del Consorci.

La primera edició d'aquesta trobada va tenir lloc fa dos anys al parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

Trobareu més informació al web de la 2a Trobada.

Àrea de Comunicació
Segona Trobada del Consorci per a la Normalització Lingüística

Cartell de la 2a Trobada


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes