25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 21 de març de 2013 a les 18:30

Dia Mundial de la Poesia

El Dia Mundial de la Poesia al Palau Robert

Palau Robert. Passeig de Gràcia, 107
Barcelona

El CPNL participa en l’acte central de celebració del Dia Mundial de la Poesia que es fa als jardins del Palau Robert de Barcelona. La celebració del Dia Mundial de la Poesia és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO.

L'acte central del Palau Robert comptarà amb la presència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs; la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa; la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Katy Trias Trueta, i la presidenta de la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO, Dolors Reig.

Després dels parlaments institucionals, hi haurà l’actuació del grup de música de l’escola Virolai i la lectura del poema “Només la veu”, escrit per Zoraida Burgos especialment per a aquesta ocasió, en català, portuguès, amhàric, anglès, ucraïnès i brasiler. El CPNL participa en aquest acte amb una parella lingüística del CNL de Barcelona, que fa la lectura del poema de Zoraida Burgos en portuguès i català.

Finalment, l’actriu Sílvia Bel recitarà diversos poemes de Zoraida Burgos i clourà l’acte la directora de la ILC, la senyora Laura Borràs.

En cas de pluja l’acte es celebraria a la sala Cotxeres situada als jardins del Palau Robert.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes