25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 12 d'abril de 2013 a les 19:00

Celebracions

Celebració dels 25 anys del Servei de Català de Mollet del Vallès

Centre Cultural La Marineta, Auditori (plaça de l’Església, 5, Mollet del Vallès)
Mollet del Vallès

El divendres 12 d'abril de 2013, a les 19 h, tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural La Marineta l'acte de commemoració dels 25 anys del Servei de Català de Mollet del Vallès.

L'acte estarà presidit per Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès. Entre d'altres autoritats, també hi assistirà Pietat Sanjuán, presidenta del Consell de Centre del CNL del Vallès Oriental. A més, comptarem amb la presència virtual (mitjançant videoconferència) d'Aina Moll des de la Universitat de Palma. Aina Moll va inaugurar en aquest mateix espai, ara fa 25 anys, el Servei de Català de Mollet.

Durant l'acte, es projectarà un recull d'imatges d'aquests 25 anys.

A banda d'aquest acte, s'ha publicat l'article "Un quart de segle del Servei de Català de Mollet (1987-2012)", al número 28 de Notes, la publicació del Centre d’Estudis Molletans (22-01-13). Aquest article pretén ser un resum de les actuacions que s’han fet des del Servei de Català de Mollet en aquests 25 anys. Es fa una breu introducció i se segueix el pas dels anys amb un títol que defineix cada període. El trobareu a les pàgines 189-208.

Enllaços relacionats
Celebració dels 25 anys del Servei de Català de Mollet del Vallès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes