25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 25 de juny de 2014 a les 20:00

Voluntariat per la llengua

Assaig amb la colla castellera d'Igualada, els Moixiganguers

Cal Tabola. C/ Sant Antoni de Baix, 108.
Igualada

Voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català assistiran a l'assaig dels castellers d'Igualada, els Moixiganguers, i aprendran a fer pinya.

Ens trobarem a la bàscula d'Igualada (avinguda Caresmar, 28), a les 8 del vespre, per anar tots junts a l'edifici de Cal Tabola, el local d'assaig de la colla, on coneixerem el fet casteller des de dins i fins i tot podrem col·laborar-hi activament fent pinya o, els mes atrevits, un pilar de dos. Cal que vingueu amb roba còmoda com texans i camisa.

Després de l'assaig  els que ho vulguin podran participar en l'actuació que els Moixiganguers faran a Igualada el diumenge 27. 

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a alumnes i participants del Voluntariat per la llengua. Podeu venir acompanyats de familiars o amics i també podeu portar-hi nens a partir de 5 anys sempre que us en feu responsables. Cal confirmar l'assistència a l'activitat a la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua: Alba Llobet (allobet@cpnl.cat).

Enllaços relacionats
Assaig amb la colla castellera d'Igualada, els Moixiganguers

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes