25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 20 d'abril de 2007

Acolliment

Presentació del llibre "Veus del món a Barcelona"

Saló del Tinell, plaça del Rei, a les 19 h
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
El Saló del Tinell acollirà el proper 20 d'abril la presentació del llibre Veus del món a Barcelona, editat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. Veus del món a Barcelona és un recull d'experiències de 107 persones d'arreu del món que viuen i estudien català a Barcelona.
Per Sant Jordi, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona edita el llibre Veus del món a Barcelona en el qual 107 persones d'arreu del món que viuen i estudien català a Barcelona expliquen en primera persona les impressions i sensacions que han tingut en arribar a la ciutat, el que els ha sorprès, el que han trobat a faltar... en definitiva, parlen dels seus sentiments. Aquests autors i autores ocasionals estableixen un pont de comunicació entre les seves cultures i la realitat de Barcelona, i el que en resulta és un seguit de contrastos sorprenents.

Veus del món a Barcelona és una lectura que ajuda a conèixer alguns dels trets diferencials de les cultures que conviuen en aquesta ciutat d'una manera entranyable i divertida.

Miquel Pueyo, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Carles Martí, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, seran els encarregats de presentar el llibre en l'acte que se celebrarà al Saló del Tinell.
Presentació del llibre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes