25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 22 de juny de 2012 a les 18:00

VxL i cursos

El CNL de Tarragona tanca el curs 2011-12 a l'Antiga Audiència

Pl. del Pallol, 3
Tarragona

CNL de Tarragona

L’Antiga Audiència de Tarragona acollirà el divendres 22 de juny, a partir de les 6 de la tarda, la cloenda dels cursos de català per a adults del curs 2011-2012.

Enguany, amb motiu de l’esdeveniment Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana, una representació dels alumnes i dels participants en el programa del Voluntariat per la llengua faran una lectura de textos relacionats amb Tarragona. Aquesta activitat, titulada Tarragona escrita, presentarà un recorregut per diverses etapes de la història de la ciutat a partir de la lectura de fragments d’obres que parlen de Tarragona. Els escriptors "tarragonins adoptius" Francesc Valls-Calçada i Xulio R. Trigo també llegiran sengles citacions dels seus propis llibres.

D’altra banda, l’acte inclourà els parlaments de les autoritats, el lliurament del llibre electrònic a la guanyadora de l’últim sorteig mensual de les pàgines de Facebook del CNL de Tarragona —i que es va sortejar durant el programa núm. 400 d'Un quart de català, tancant la 14a temporada—, un reconeixement als voluntaris lingüístics i l’entrega dels certificats dels cursos. Igualment, tots els assistents a l’acte es podran fer fotos en un photocall especial instal·lat al vestíbul de l’Antiga Audiència. Per acabar, hi haurà un piscolabis a les Voltes del Pallol.

Enllaços relacionats
El CNL de Tarragona tanca el curs 2011-12 a l'Antiga Audiència

La cloenda es farà a l'Antiga Audiència (esquerra de la imatge) i la Volta del Pallol (centre de la imatge)


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes