25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 17 de març de 2007

Voluntariat per la llengua

Tret de sortida de Voluntaris per la llengua 2007 a Barcelona

Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Barcelona i CNL de Barcelona

Miquel Pueyo, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Carles Martí, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, donaran dissabte que ve el tret de sortida de l’edició del programa Voluntaris per la llengua per a l'any 2007 a Barcelona.

Més de tres-centes persones (voluntàries i aprenents) assistiran el proper dissabte a les 7 de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona per escenificar la posada en marxa de l’edició del 2007 d’aquest programa lingüístic a la ciutat.

Miquel Pueyo, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Carles Martí, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, donaran dissabte que ve el tret de sortida de l’edició del programa Voluntaris per la llengua 2007 a Barcelona.

Més de tres-centes persones (voluntàries i aprenents) assistiran el proper dissabte a les 7 de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona per escenificar la posada en marxa de l’edició del 2007 d’aquest programa lingüístic.

Moltes d’aquestes persones coneixeran en aquest acte la seva parella lingüística, amb qui compartiran 10 hores de conversa en català. Amb la pràctica, els aprenents adquiriran més fluïdesa oral i molts dels voluntaris experimentaran un nou model de comunicació.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes