25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 5 de maig de 2012 a les 19:00

Celebracions

Cloenda de l'Any de la Paraula Viva i lliurament dels Premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont

Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Carrer del Palau de la Música, 4-6.
Barcelona

Departament de Cultura i l’Institut d’Estudis Catalans, amb la col·laboració del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Cercle d’Agermanament Occitano-Català.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner, presidiran l’acte de cloenda de l’Any de la Paraula Viva, organitzat com a celebració del centenari de la Secció Filològica, i de Lliurament dels premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 5 de maig, a les 19.00 hores al Petit Palau de la Música Catalana.

Durant l'acte també es lliuraran els premis del concurs "Haikualaula", organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i el "Llenguadrac. L'enigma de Sant Jordi", per la Direcció General de Política Lingüística, en el marc de la celebració de l'any de la Paraula Viva.
 
L’any de la Paraula Viva va començar el maig de 2011 amb motiu de la celebració del centenari de la secció filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i del naixement de Joan Maragall. Amb aquests motiu l’IEC i la ILC van convocar tota la societat a promoure iniciatives “per contribuir a descobrir i compartir la creativitats i dinamisme de la llengua". En l’acte de cloenda es presentarà una selecció de les aportacions més rellevants.
 

Enllaços relacionats
Cloenda de l'Any de la Paraula Viva i lliurament dels Premis Pompeu Fabra i Robèrt Lafont

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes