25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 23 de desembre de 2011 a les 11:00

Altres

Lliurament de premis del concurs "Sigues viu, tingues paraula"

Palau Marc, Departament de Cultura
Barcelona

Direcció General de Política Lingüística
Consorci per a la Normalització Lingüística
Centre de Terminologia TERMCAT

Lliuraran els premis la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley; el gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, Josep M. Madorell; la directora del Centre de Terminologia TERMCAT, Rosa Colomer, i el president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Isidor Marí.

El concurs "Sigues viu, tingues paraula" té com a objectiu fomentar la creativitat de la llengua catalana i s’emmarca dins dels actes que sobre l’Any de la Paraula Viva impulsa l’Institut d’Estudis Catalans. Ha estat organitzat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre de Terminologia TERMCAT, i ha tingut el suport del club TR3SC. S'ha portat a terme a les xarxes socials Facebook i Twitter al llarg del mes de novembre. El concurs ha tingut una gran difusió, i hi ha hagut 370 participacions, procedents de diversos punts del domini lingüístic català i fins i tot de països com Alemanya.

Els finalistes rebran un carnet d'un any al Club TR3SC i entrades a diverses activitats culturals. Els guanyadors obtindran una tauleta digital amb sistema operatiu Android.

Més informació


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes