25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 22 de desembre de 2006

Múltiples activitats nadalenques als centres de normalització lingüística


- CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura: la Queta visita el Parc de Nadal de Reus el dia 30 de desembre, karaoke de la Queta al Parc Infantil de Nadal a Falset, taller de Hip-hop i rap al Parc de Nadal de Reus i taller de xapes de la Queta al Parc de Nadal de Cambrils. Més informació: agenda del CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.


- CNL de Tarragona: campanya "Dóna corda al català, el català va amb tu" a les poblacions de l'àrea del CNL fins al darrer dia de l'any. Visitarà els parcs infantils de Nadal de Calafell i de Tarragona, i el barri de Sant Salvador de la capital del Tarragonès. Més informació: agenda del CNL de Tarragona.


- CNL d'Osona: un any més, les parelles lingüístiques del CNL d'Osona fan la representació dels Pastorets al Centre Comunitari del Remei (Vic). Més informació: agenda del CNL d'Osona.


- CNL de Girona: Ludoteca 2006 a Blanes. Jocs en català, del 22 de desembre al 4 de gener. Més informació: agenda del CNL de Girona.Múltiples activitats nadalenques als centres de normalització lingüística

La Queta caganera


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes