25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 21 de maig de 2010 a les 18:00

Conferències

El periodista i casteller Rafael Renyé farà una conferència sobre la Catalunya Nord al CNLT

Sala d'actes de l'Antiga Audiència (pl. del Pallol, 3)
Tarragona

SLC de Tarragona

 

Rafael Renyé, un jove nord-català, periodista de Ràdio Arrels de Perpinyà i cap de colla dels Castellers del Riberal (Bao, Rosselló), farà una xerrada sobre la Catalunya Nord i la seva realitat sociolingüística actual adreçada als alumnes dels cursos de català per a adults del Servei Local de Tarragona i els voluntaris del programa del voluntariat lingüístic.

La xerrada tindrà lloc el divendres 21 de maig, de les 18 a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Antiga Audiència (plaça del Pallol, 3, de Tarragona), seu del Centre de Normalització. Durant la xerrada s’obrirà un torn d’intervencions perquè els assistents a l’acte puguin fer preguntes o comentaris a Rafael Renyer.

En la xerrada, Rafael Renyé, que forma part de l’entitat catalanista Aire Nou de Bao (municipi d’uns 3.000 habitants a pocs quilòmetres de Perpinyà), parlarà de la situació de la llengua catalana a la Catalunya Nord, dels signes de catalanitat d’aquest territori, de l’ensenyament en català, de l’activitat de les entitats catalanistes i del futur d’unes comarques que el 1659 van ser separades de la resta de Catalunya pel Tractat dels Pirineus.

Enllaços relacionats
El periodista i casteller Rafael Renyé farà una conferència sobre la Catalunya Nord al CNLT

Rafael Renyé és el cap de colla dels Castellers del Riberal


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes