25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 12 d'abril de 2010 a les 19:30

Exposicions

Exposició de la història del Servei de Català de Mollet i dels 20 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

Centre Cultural La Marineta (plaça de l’Església, 7, telèfon 93 570 49 37)
Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental, SLC de Mollet i Ajuntament de Mollet del Vallès

El Centre Cultural La Marineta acollirà, del 12 d’abril al 8 de maig, l’exposició de la història del Servei de Català de Mollet i dels 20 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), organisme que van crear les institucions públiques de Catalunya l’any 1988 amb la voluntat de fomentar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana.

El dilluns 12 d’abril, a l’Auditori de La Marineta, el secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Bernat Joan; l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i el regidor de Cultura, Daniel Novo, inauguraran l’exposició. Durant l’acte, el president del CPNL farà la conferència Actituds i usos lingüístics dels catalanoparlants.

Aquesta exposició consisteix en un recull fotogràfic de la història del Servei de Català de Mollet des de l’any 1987, quan neix el Servei de Català, fins al 2010. L’exposició dels 20 anys del CPNL és una trajectòria de la feina que s’ha fet a tot el país en aquests vint anys i està organitzada en sis mòduls: l’inici, les institucions i el territori, els cursos de català per a adults, la societat i l’oci, el Voluntariat per la llengua i el futur.

El Consorci per a la Normalització Lingüística està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, entre els quals hi ha el de Mollet; 37 consells comarcals i la Diputació de Girona.

Enllaços relacionats
Exposició de la història del Servei de Català de Mollet i  dels 20 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes