25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 21 de març de 2010 a les 11:30

Celebracions

Els alumnes de Nou Barris participen en el 7è Festival de sopes del món

Marquesina de la Via Júlia
Barcelona - Nou Barris

Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements

Els alumnes de català del Centre Cultural Ton i Guida de Nou Barris participaran activament en el 7è Festival de sopes del món mundial organitzat per la Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements.

Concretament, el passat 2 de març, aquests alumnes, que provenen d'Hondures, l'Equador, Brasil, l'Índia, l'Uruguai i el Paraguai, van traslladar la classe de català a la cuina del Centre Cultural Ton i Guida, on van preparar dues sopes suculentes a partir de dues receptes del Paraguai i d'Hondures.

Durant dues hores aquest grup d'alumnes de català van treballar en equip pelant, ratllant i trinxant tots els ingredients, fent els sofregits, rentant els estris de cuina i conversant mentre observaven com bullien les olles. Tot plegat va ser una ocasió per practicar la llengua en un ambien distès, tot intercanviant i posant en comú altres receptes, costums familiars i maneres de fer i de viure molt diversos. En definitiva, una saborosa sessió de llengua i de diàleg entre persones de cultures diferents.

 

Enllaços relacionats
Els alumnes de Nou Barris participen en el 7è Festival de sopes del món

Els alumnes del curs de català del Centre Cultural Ton i Guida preparen una degustació de sopes del Paraguai i d'Hondures.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter