25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 10 de desembre de 2009

Etiquetatge

L'exposició 'Etiqueta en català' arriba a Tarragona

Palau Firal i de Congressos
Tarragona

ADEC - CNL de Tarragona - Ajuntament de Tarragona

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà l'exposició "Etiqueta en català", que presenta l'Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC), amb la col·laboració del CNL de Tarragona, l'Ajuntament i Espimsa. La mostra es podrà visitar del 4 al 10 de desembre. El darrer dia, a les 6 de la tarda, hi haurà una visita guiada, amb tast i sorteig d'un lot de productes etiquetats en català.

Les persones interessades a fer la visita guiada, gratuïta, cal que s'inscriguin prèviament al Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona, per telèfon (977 24 22 20, al matí) o per correu electrònic: politica_linguistica@tarragona.cat.

Aquesta exposició mostra el com i el perquè de l'etiquetatge en català i la situació que viu actualment, així com l'evolució que hi ha hagut al llarg dels últims anys. També pretén promocionar aquests productes i impulsar l'aparició del català a les etiquetes i als envasos dins el marc d'una normalització lingüística que encara ha de recórrer un llarg camí per tal d'aconseguir la plena implantació de la nostra llengua en l'àmbit quotidià.

Horari de visita: de dt. a ds., d'11 a 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre   

                            dg. i festius, d'11 a 2 del migdia.

Enllaços relacionats
L'exposició 'Etiqueta en català' arriba a Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes