25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 28 de novembre de 2009 a les 08:45

Voluntariat per la llengua

Òmnium Cultural del Tarragonès obre temporada del programa 'Quedem?' amb una visita a la platja Llarga i al bosc de la Marquesa

Pg. de les Palmeres - Rambla Vella
Tarragona

Òmnium Cultural del Tarragonès

Òmnium Cultural del Tarragonès obre la nova temporada del seu programa d'activitats "Quedem?" per als propers cinc mesos amb una excursió a la platja Llarga i al bosc de la Marquesa de Tarragona el darrer dissabte de novembre. El punt de trobada i partida serà el passeig de les Palmeres, a tocar de la Rambla Vella, a 3/4 de 8 del matí. La sortida durarà unes 4 hores.

Les parelles de "Voluntariat per la llengua" del CNL de Tarragona que hi estiguin interessades s'hi poden inscriure trucant al telèfon 977 216 638 (cal que s'identifiquin com a voluntaris o aprenents del CNL). Activitat gratuïta.

Aquesta nova temporada del programa "Quedem?" que organitzen diverses seus comarcals d'Òmnium Cultural es va presentar el passat dia 12 de novembre (nota de premsa).

Enllaços relacionats
Òmnium Cultural del Tarragonès obre temporada del programa 'Quedem?' amb una visita a la platja Llarga i al bosc de la Marquesa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes