25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 29 de setembre de 2009 a les 19:00

Celebracions

Els alumnes de Sants fan pinya amb els castellers

Local dels Castellers de Sants (Borinots), c. Vallespir, 28
Barcelona - Sants-Montjuïc

Delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Castellers de Sants

La delegació de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona organitza, juntament amb els Castellers de Sants, una activitat de divulgació del món casteller adreçada especialment als alumnes nouvinguts. Aquesta activitat és una més de les que s'organitzen per donar a conèixer als alumnes aspectes de la cultura i de les tradicions del país i és la tercera vegada que es du a terme conjuntament.

L'objectiu és doble, que els alumnes coneguin el fet casteller i que s'engresquin a formar part d'una colla castellera, espai on l'ús de la llengua catalana és ben viu.

L'activitat estarà dividida en dues parts: a la primera, que es farà al local social dels castellers de Sants, al c. Vallespir, 28, i que tindrà una hora aproximada de durada, hi haurà una introducció al món casteller, l'origen, terminologia castellera, colles més conegudes, fotos, etc. A la segona, que es farà als espais de l'escola Jaume I (Pràctiques 1), els assistents podran veure i viure en directe l'assaig dels castellers de Sants.

 

Enllaços relacionats
Els alumnes de Sants fan pinya amb els castellers

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes