25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 6 de maig de 2009 a les 18:00

Celebracions

Cicle de converses CPNL "20 anys junts pel català": "20 anys d'ensenyament del català. Del Digui, digui... al Parla.cat"

Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107
Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Dia: 6 de maig de 2009
Hora: de 18 a 20 hores
Lloc: Cotxeres del Palau Robert

Palau Robert
Centre d'Informació de Catalunya
Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona


En aquesta jornada hi haurà una primera intervenció per explicar quins són i com han evolucionat els serveis, la metodologia i l’enfocament pedagògic al Consorci, alhora que també ha anat canviant el tipus d’alumnat en una societat cada cop més multilingüe. Ens plantejarem també quins són els principals reptes de futur.

En una segona part comptarem amb la intervenció de Joan-Tomàs Pujolà, professor titular d’Escola Universitària, especialista en metodologia d’ensenyament de llengües, que oferirà una visió general del futur de l’ensenyament de llengües.

El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l'ús de la llengua catalana. En l'any de celebració del seu 20è aniversari, el CPNL ha superat ja la xifra d'1.000.000 d'inscripcions.

Actualment el Consorci compta amb més de 130 socis, té presència a més de 150 punts del territori i ha esdevingut un referent arreu del país.

 

Enllaços relacionats
Cicle de converses CPNL

Enguany el CPNL celebra els 20 anys


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes