25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 30 d'abril de 2009

Premis

El SCC de l'Alt Camp convoca l'XI Premi a la Normalització Lingüística de la comarca

C. de Mossèn Martí, 3
Valls

SCC de l'Alt Camp

El Servei de Català de l’Alt Camp convoca, per onzè any consecutiu, el Premi a la Normalització Lingüística en l’Àmbit Socioeconòmic de l’Alt Camp.

El Servei de Català convoca aquest premi a l’Alt Camp amb l’objectiu d’afavorir l’extensió de l’ús del català en el sector socioeconòmic, un àmbit amb una important presència en aquesta comarca. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 30 d’abril, i el Premi es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls, el pròxim dia 30 de maig. El guardó consisteix en un diploma expedit pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i en una peça artística de l’associació Grup d’Artesans de l’At Camp, entitat que col·labora en l’organització del Premi.

Les empreses i comerços que han estat distingits amb aquest Premi són els següents: Patates Palau. Valls (1999), Cafès Líder. Valls (2000), Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (2001), Calçats Cliben, SA. Valls (2002), Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Valls (2003), Hipermercat Esclat. Valls (2004), Morera Cinc, SL. Valls (2005), Fruita Fresca. Valls (2006), Reclams. Artur Vives, SA. Valls (2007) i Cooperativa Agrícola de Bràfim (2008).

El SCC de l'Alt Camp convoca l'XI Premi a la Normalització Lingüística de la comarca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes