25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 3 de juny de 2018 a les 07:00

Any Pompeu Fabra

Catifa de Corpus Any Pompeu Fabra 2018, Mollet del Vallès

Rambla
Mollet del Vallès

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. S'enceta la 26a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 24a Trobada de Puntaires i la 8a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

És un any, però, molt especial per a la catifa del Servei de Català de Mollet (CPNL). És l'Any Fabra. No us donem més pistes.

A partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa vuit anys i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat dels cursos de català per a adults, participaran en aquesta experiència tan agraïda. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Aviam si ens trobeu!

De ben segur que ens reconeixereu de seguida.

Us animem a visitar la nostra catifa, perquè el diumenge 3 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

Catifa de Corpus Any Pompeu Fabra 2018, Mollet del Vallès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes