25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 21 de març de 2018

Dia Mundial de la Poesia

El CPNL commemora el Dia Mundial de la Poesia amb més de 60 actes i activitats

Centre Arts Santa Mònica. La Rambla, 7
Barcelona

El dia 21 de març, a les set de la tarda, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) participarà, com cada any, en l'acte central de commemoració del Dia Mundial de la Poesia organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) al Centre Arts Santa Mònica. Cada any, per aquest esdeveniment, la ILC tria una figura de la literatura catalana a qui se li encarrega un poema que es tradueix a diverses llengües. Enguany, el poema commemoratiu és La poesia, del poeta valencià Marc Granell.

L'acte comptarà amb la intervenció de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, la degana de la ILC, Isabel-Clara Simó, la presidenta de la Federació Catalana d'Associacions i clubs UNESCO, Dolors Reig, i la directora de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Katy Trias. Durant l'acte, diverses persones llegiran el poema La poesia en les seves llengües respectives, entre elles una parella lingüística del programa Voluntariat per la llengua i una alumna del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que faran la lectura en català, francès i xinès respectivament.

Enguany, el CPNL organitza i participa en més de 60 actes i activitats arreu del territori per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. Els podeu consultar a l'agenda web del CPNL (del 5 al 24 de març de 2018). El blog Emociona't amb la poesia! també recull les aportacions poètiques de persones vinculades al Consorci i les activitats didàctiques que l'alumnat dels centres de normalització lingüística han treballat a classe.

Enllaços relacionats
El CPNL commemora el Dia Mundial de la Poesia amb més de 60 actes i activitats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes