25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 12 de gener de 2009

Cursos de català

El SCC del Baix Penedès obre la matrícula per als cursos de gener a abril

Pl. del Centre, 5
El Vendrell
SCC del Baix Penedès

A partir del dilluns 12 de gener s'inicien les inscripcions als nous cursos de català de la comarca que es duran a terme durant el període gener-abril 2009. Tot i que, actualment, al Baix Penedès es prioritzen les actuacions d'acolliment lingüístic (cursos inicials, bàsics, tertúlies, etc.), que s'organitzen conjuntament amb el Pla de ciutadania i immigració del Baix Penedès i els ajuntaments respectius, hi ha cursos per a tots els nivells (des d'inicials fins a cursos de nivells superiors). Aquests cursos es complementen amb actuacions de coneixement de l'entorn, sortides, visites culturals, etc.

A més de l'oferta d'acolliment lingüístic, s’ofereix la possibilitat d’estudiar a distància els nivells intermedi (nivell B) i suficiència (nivell C). Els alumnes que s’hi matriculen disposen d’un servei de tutoria que els orienta en tot moment durant el curs. Aquest sistema és ideal en els casos en què no es pugui assistir a classe regularment per problemes d’horari o de desplaçament.

Per a més informació, les persones interessades en els cursos de l'Arboç, Cunit, Santa Oliva i Bonastre es poden adreçar al Servei de Català del Baix Penedès (977 157 175; baixpenedes@cpnl.cat). A banda, les oficines del Consorci per a la Normalització Lingüística al Baix Penedès també organitzen cursos de català al Vendrell i a Calafell (elvendrell@cpnl.cat; calafell@cpnl.cat).

El SCC del Baix Penedès obre la matrícula per als cursos de gener a abril

Nous cursos a l'Arboç, Cunit, Santa Oliva, Bonastre, Calafell i el Vendrell.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes