25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 10 de novembre de 2008

Exposicions

'La llengua en l'etiquetatge de les grans marques' es presenta a Calafell

Sala d'actes de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell
Calafell

OC de Calafell

L’Oficina de Català de Calafell, pertanyent al Centre de Normalització Lingüística de Tarragona,  porta la mostra “La llengua en l'etiquetatge de les grans marques” a la sala d'actes de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell. L'exposició es podrà visitar del 10 al 23 de novembre, en horari de matí i de tarda.

La mostra, oberta a tots els públics, està especialment recomanada per als alumnes i els voluntaris del CNL, que, amb l'exposició, fa la seva contribució a l'Any Internacional de les Llengües 2008, segons l'ha declarat l'ONU.

 

   Català discriminat

“La llengua en l’etiquetatge de les grans marques” és una exposició itinerant organitzada per la Plataforma per la Llengua que mostra etiquetes de productes de gran consum i de marca internacional, en llengües comparables en nombre de parlants al català. El propòsit d’aquesta exposició és ensenyar com es comporten les multinacionals quan trien la llengua per etiquetar els seus productes fora d’aquí i comparar-ho amb el que fan en els territoris on el català és la llengua oficial.

L’exposició mostra que les multinacionals no tenen motius per no etiquetar en català, ja que ho fan sense problemes amb llengües en unes condicions comparables a les del català. D'altra banda, aquesta iniciativa es fa ressò de noves sensibilitats de la ciutadania que demanen el compromís de les empreses envers la sostenibilitat social, i el respecte a la cultura i la llengua pròpies.

Horari de visita:

De dilluns a divendres, de 18 a 20 h

Dissabte, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h

Diumenge, d’11 a 14 h

Enllaços relacionats
'La llengua en l'etiquetatge de les grans marques' es presenta a Calafell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes