25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 23 d'abril de 2017

Actes de Sant Jordi

Per Sant Jordi, el CPNL fomenta la lectura i difon la cultura catalana amb més de 80 actes i activitats arreu del territori

A tot Catalunya

El mes d'abril és el període de l'any en què el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) promou més activitats vinculades amb la llengua, la cultura i les tradicions catalanes. Des de començaments d'abril, i més intensament el dia de Sant Jordi, els centres de normalització lingüística organitzen i participen en diversos actes, a tot Catalunya, per difondre les obres i els autors més destacats de la literatura catalana entre el seu alumnat i la població en general.

La tipologia d'actes i activitats de Sant Jordi al CPNL és molt diversa: activitats a les aules de català, la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", concursos literaris, dictats populars, trobades amb escriptors, gimcanes lingüístiques, passejades per les fires de Sant Jordi, espais d'intercanvi de llibres, lectura de poemes i de fragments d'obres d'autors catalans, intervencions en programes de ràdio, etc. La majoria d'activitats compten amb la col·laboració d'ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, llibreries i entitats culturals del territori.

Enguany el CPNL organitza o participa en més de 80 actes i activitats relacionades amb Sant Jordi. Podeu consultar l'agenda del mes d'abril i l'agenda específica d'actes del dia de Sant Jordi al web del CPNL.

Enllaços relacionats
Per Sant Jordi, el CPNL fomenta la lectura i difon la cultura catalana amb més de 80 actes i activitats arreu del territori

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes