25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 22 d'abril de 2017 a les 11:00

Voluntariat per la llengua

El VxL del Prat organitza una visita guiada a la Casa Gomis

Casa Gomis.
El Prat de Llobregat

El dissabte 22 d'abril -el cap de setmana de Sant Jordi- a les 11.00 h diversos integrants del VxL visitaran la Casa Gomis del Prat de Llobregat.

Situada a la finca de la Ricarda, a pocs metres de la platja, la Casa Gomis és un meravellós exemple d'arquitectura racionalista a Catalunya. Va ser un encàrrec de la família Gomis-Bertrand a l'arquitecte Antoni Bonet Castellana. Es va projectar i construir entre els anys 1949 i 1963.

L'edifici, de disseny harmònic, manté un diàleg permanent i respectuós amb l'entorn natural. Bonet va col·laborar amb el prestigiós arquitecte Josep Lluís Sert i va treballar a l'estudi de Le Corbusier, experiències que transpira la seva obra.

Un dels trets distintius de la Casa Gomis és la seva coberta ondulada, que s'integra perfectament en el paisatge de pineda litoral. Els tancaments transparents o translúcids i l'estudiat disseny del mobiliari proporcionen una sensació de continuïtat entre l'interior i l'exterior. De ben segur és per això que la Casa Gomis s'anomena popularment La casa de vidre.

L'activitat té un preu de 8 euros per persona.

El VxL del Prat organitza una visita guiada a la Casa Gomis

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes