25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 3 de març de 2017 a les 13:00

Cursos de català

Lliurament dels certificats del Programa de Reincorporació al Treball 2016 a Barcelona

Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. Carrer Calàbria, 147
Barcelona

La Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania  i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitzen l'acte de lliurament del certificats dels cursos del Programa de Reincorporació al Treball del CPNL de l'any 2016.

L'acte comptarà amb la participació del senyor Oriol Amorós, secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, i de la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

La Generalitat de Catalunya (a través de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Família) promou cursos d'inserció sociolaboral per a persones estrangeres immigrades amb necessitat de regularitzar la seva situació i les reagrupades. Aquests cursos es fan en col·laboració amb organitzacions d'inserció sociolaboral, les quals són les encarregades d'organitzar i coordinar la formació. L'objectiu del projecte és dotar aquestes persones dels coneixements necessaris per poder integrar-se en el món laboral, donar-los eines per assolir l'autonomia personal i promoure la seva integració en la dinàmica local.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes