25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 21 de març de 2017 a les 19:00

Dia Mundial de la Poesia

Celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la participació d'alumnes i voluntaris del CNL de Badalona i Sant Adrià

Arts Santa Mònica

Una alumna i una parella lingüística del Voluntariat per la llengua del CNL de Badalona i Sant Adrià llegiran el poema commemoratiu La poesia d'Antònia Vicens en àrab, en francès i en català.

Des de fa 6 anys, el dia 21 de març celebrem amb alumnes, amb voluntaris i aprenents, amb lectors dels clubs de lectura "En català, llegim i parlem" i amb totes les persones que ens hi volen acompanyar, l'emoció que ens produeix la poesia. Enguany ens emocionarem amb l'escriptora i poeta Antònia Vicens (Santanyí, Mallorca 1941), que ha escrit un poema especial per a la data: La poesia.

L'acte central del Dia Mundial de la Poesia, que organitza la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i la Unesco, es farà dilluns 21 de març a l'Arts Santa Mònica (Rambles, 7, Barcelona) a les 19 h.

En aquest acte hi participen diverses persones (traductors, poetes, músics, corals...) que llegeixen el poema en les diferents llengües.

El CNL de Badalona i Sant Adrià hi participa a fer la lectura del poema entre una parella del VxL i una alumna, i entre els tres llegiran el poema en tres llengües.

Com cada any trobareu informació sobre la poeta, sobre la seva obra i el poema que ha escrit per a l'ocasió en el portal de la Institució de les Lletres Catalanes que han traduït a les llengües: alemany, amazic, anglès, àrab, armeni, castellà, estonià, euskera, francès, gallec, hebreu, hongarès, italià, kurd, mandarí, occità (Aranès), quítxua, romanès, urdú i wòlof.


#dmp17 i #dmp_cpnl
 

Enllaços relacionats
Celebració del Dia Mundial de la Poesia amb la participació d'alumnes i voluntaris del CNL de Badalona i Sant Adrià

Imatge del Dia Mundial de la Poesia


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes