25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 22 de febrer de 2017 a les 18:30

Certàmens

Acte de lliurament de premis del concurs del CNL de Barcelona "Les llengües de la meva vida"

Espai Calàbria (Auditori del carrer Calàbria, 66)
Barcelona

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona organitza l'acte de lliurament de premis del concurs d'autobiografies lingüístiques "Les llengües de la meva vida" i de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el proper dimecres 22 de febrer a les 18.30 hores. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori del carrer Calàbria, 66, de Barcelona.

A l'acte hi assistiran Lola López, comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística,i Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona.

Carme Junyent, lingüista, professora de la Universitat de Barcelona i directora de GELA (Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades), també hi participarà com a experta en l'àmbit de l'estudi de la diversitat lingüística al món.

Durant l'acte es lliuraran també els premis i diplomes als guanyadors del concurs, que tindran l'oportunitat de compartir amb el públic un fragment de la seva autobiografia lingüística. A més, es faran diverses actuacions musicals.

L'acte no serà obert al públic en general i, per assistir-hi, caldrà haver rebut prèviament la invitació.

Amb l'organització del concurs, el CNL de Barcelona ha pretès que els alumnes es familiaritzin amb el concepte d'autobiografia lingüística, és a dir, la descripció de les experiències d'una persona en relació amb les llengües al llarg de la vida: les llengües familiars, les llengües de l'entorn o les llengües apreses. Un dels objectius de l'activitat ha estat fer reflexionar els participants sobre la diversitat lingüística i sobre la riquesa cultural associada a l'aprenentatge de la llengua catalana.

Enllaços relacionats
Acte de lliurament de premis del concurs del CNL de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes