25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 15 de novembre de 2016

Voluntariat per la llengua

L'escriptor David Vila presenta el Voluntariat per la llengua a Montmeló

c. Timbaler del Bruc, 5

Aquest mes de novembre, l'Oficina de Català presenta la 24a edició del Voluntariat per la llengua amb alguns canvis. Ara, totes aquelles parelles que porten més de 30 trobades passen a anomenar-se PARELLES ACOLLIDORES. Són parelles que a més de treballar la llengua, han aconseguit establir una amistat i el Voluntariat forma part d'una activitat més de la rutina setmana. En el transcurs del mes d'octubre i principis de novembre confiem formar parelles lingüístiques noves que vulguin practicar el català.

En aquesta edició hem volgut convidar l'escriptor i dinamitzador de la llengua David Vila perquè ens presenti els seus llibres I si parlem català? i Verba, non facta amb l'objectiu de fer veure a tots els assistents que perquè una llengua funcioni cal que la gent la practiqui, la tiri endavant, la mostri als altres...

Aquest escriptor sabadellenc porta anys parlant sobre la llengua i l'ús i abús del català versus el castellà. Ha fet xerrades a diferents biblioteques i centres culturals de Catlaunya i ara vol presentar les seves idees a tots els aprenents i voluntaris que formin parelles lingüístiques.

Enllaços relacionats
L'escriptor David Vila presenta el Voluntariat per la llengua a Montmeló

Llibre d'en David Vila


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes