25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 19 d'octubre de 2016 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

Membres del VxL del Prat assistiran a l’acte d’inici del curs lector

Sala d’actes de la biblioteca Antonio Martín
El Prat de Llobregat

Integrants del VxL el Prat i dels seus clubs de lectura fàcil assistiran a la xerrada de l'escriptor Jordi Coca i la psicòloga Núria Beitia sobre la novel·la La nit de les papallones.

El 19 d'octubre se celebrarà l'acte que iniciarà el curs lector dels clubs de lectura del Prat amb una xerrada de l'escriptor Jordi Coca sobre la seva novel·la La nit de les papallones, guanyadora del Premi BBVA Sant Joan de l'any 2009. L'acompanyarà la psicòloga i magistrada en Estudis de les Dones a Duoda-UB, Núria Beitia. La novel·la s'ambienta a principis dels anys setanta en una Barcelona gris. El seu personatge femení, la Carla, triomfa en el music hall i els artistes i els intel·lectuals progressistes l'adoren i l'acaben convertint en un mite de la modernitat.

La biblioteca ha preparat una exposició amb diferents llibres de l'autor perquè les persones interessades puguin conèixer la seva obra, especialment La nit de les papallones. Els llibres es podran demanar en préstec. A més, amb el carnet de la biblioteca es podrà descarregar el llibre electrònic La nit de les papallones. La informació necessària per a la descàrrega es pot trobar a l'enllaç http://catalunya.ebiblio.es/opac/#index

Membres del VxL del Prat assistiran a l’acte d’inici del curs lector

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes