25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 31 de maig de 2016 a les 09:00

Voluntariat per la llengua

Jornada sobre el VxL amb parelles interreligioses: una bona pràctica d'acollida

Edifici de la Generalitat a Girona. Plaça de Pompeu Fabra, 1. 17002 Girona
Girona

Amb la "Jornada sobre el Voluntariat per la llengua amb parelles interreligioses: una bona pràctica d'acollida", les direccions generals d'Afers Religiosos i de Política Lingüística (amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística-CPNL) volen reconèixer i difondre l'experiència de les parelles lingüístiques interreligioses que es va iniciar l'any 2014 a la demarcació territorial de Girona a través del CPNL i l'ajuntament de Lloret de Mar i que ha suposat una bona pràctica d'acollida lingüística i un instrument de gestió de la diversitat religiosa.

A l'acte hi assistiran el Sr. Raül Morales (director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona), el Sr. Enric Vendrell (director general d'Afers Religiosos) i el Sr. Francesc Ten i Costa (director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona).

Durant la Jornada, el Dr. Francesc Torralba (escriptor, catedràtic de la Universitat Ramon Llull i president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa) presentarà el tercer document del Consell Assessor "Acollir el foraster. L'hospitalitat com a deure i actitud espiritual", es presentaran nous materials de suport per als participants en el Voluntariat per la llenguas (VxL) a l'entorn de la diversitat religiosa i es presentaran experiències per part dels ajuntaments de Lloret de Mar, Salt i Olot i del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Girona, amb testimonis de voluntaris i aprenents del VxL.

La Jornada s'adreça al personal al servei de les administracions públiques catalanes vinculat a projectes d'atenció a persones d'origen divers, professionals de l'àmbit dels serveis lingüístics, personal investigador en matèria d'afers religiosos, personal vinculat al teixit associatiu religiós i personal de la demarcació de Girona vinculat al programa Voluntariat per la llengua del CNL de Girona.

Per formalitzar les inscripcions (fins al dimecres 18 de maig):

- El personal de l'Administració de la Generalitat ho pot fer a través de les persones responsables de formació de cada departament o per mitjà d'ATRI codi 10268

- El personal de l'Administració local, a través de la web www.eapc.cat, mitjançant aquest formulari d'inscripció (codi 20241)

- El personal investigador i d'entitats religioses, a través del formulari d'inscripció, indicant al cercador del camp d'organisme "altres entitats".

- El personal del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha d'enviar la sol·licitud corresponent a formacio@cpnl.cat.

Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes