25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 23 d'abril de 2016

Actes de Sant Jordi

Sant Jordi al CPNL: més de 160 actes i activitats per difondre la lectura i els autors catalans

A tot Catalunya

El mes d'abril és el període de l'any en què el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) promou més activitats vinculades amb la llengua, la cultura i les tradicions catalanes. Des de començaments d'abril, i més intensament el dia de Sant Jordi, els centres de normalització lingüística organitzen i participen en diversos actes, a tot Catalunya, per difondre les obres i els autors més destacats de la literatura catalana entre l'alumnat i la població en general.

La tipologia d'actes i activitats de Sant Jordi al CPNL és molt diversa: concursos literaris, activitats a les aules de català, jocs florals, dictats populars, trobades amb escriptors, gimcanes lingüístiques, passejades per les fires de Sant Jordi, tallers de lectura, espais d'intercanvi de llibres, lectura de poemes i de fragments d'obres d'autors catalans, intervencions en programes de ràdio, etc. La majoria d'activitats compten amb la col·laboració d'ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, ràdios, llibreries i entitats culturals del territori.

Enguany el CPNL organitza o participa en més de 160 actes i activitats relacionades amb Sant Jordi. Podeu consultar l'agenda del mes d'abril i l'agenda específica d'actes del dia de Sant Jordi al web del CPNL.
 

Sant Jordi al CPNL: més de 160 actes i activitats per difondre la lectura i els autors catalans

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes