25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 28 d'abril de 2016 a les 09:15

Voluntariat per la llengua

Caminada "Fem salut" i BDN Running

En el marc del programa Mou-te en català!, de VxL, i Fem salut!, de Badalona Serveis Assistencials, ens hem afegit a la caminada popular que el dia 28 d'abril ens portarà des del pont del Petroli fins al parc de Ca l'Arnús, en un grup format per voluntaris i aprenents, alumnes dels cursos de català i tothom que vulgui afegir-se a fer conversa mentre caminem per Badalona.

Per apuntar-s'hi només cal anar a la sessió informativa del CAP de referència el dia i hora que trobareu en el document adjunt. Les persones que no puguin fer la inscripció al CAP la podran fer el mateix dia 28 a la carpa d'inscripció abans de començar a caminar.

Els interessats empleneu, a més a més, aquest formulari. El dia 28 ens trobarem a les 9.15 del matí a la porta del CNL (av. d'Alfons XIII, 14 -Badalona) per anar plegats fins al pont del Petroli.

Aquesta activitat tanca el Mes de la Vida Activa, organitzat per l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l'Institut Català de Salut (ICS), juntament amb l'Associació Badalona Running.

Enllaços relacionats
Caminada

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes