25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 21 de març de 2016 a les 19:00

Dia Mundial de la Poesia

El CPNL commemora el Dia Mundial de la Poesia amb més de 40 actes i activitats

Centre Arts Santa Mònica. La Rambla, 7.
Barcelona

El dia 21 de març, a les set de la tarda, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) participarà, com cada any, en l'acte central de commemoració del Dia Mundial de la Poesia organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) al Centre Arts Santa Mònica. Cada any, per aquest esdeveniment, la ILC tria una figura de la literatura catalana a qui se li encarrega un poema que es tradueix a diverses llengües. Enguany, el poema commemoratiu és Preneu les roses, de la poeta tarragonina Olga Xirinacs.

L'acte comptarà amb la intervenció de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa; la directora de la ILC, Laura Borràs; la presidenta de la Federació Catalana d'Associacions i clubs UNESCO, Dolors Reig, i el director tècnic i de relacions externes de la Fundació Catalana Síndrome de Down, Màrius Peralta.

Durant l'acte, diverses persones llegiran el poema Preneu les roses en les seves llengües respectives, com és el cas d'una parella lingüística del programa Voluntariat per la llengua i un alumne del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet (faran la lectura en xinès, català i francès).

Enguany, el CPNL organitza i participa en més de 40 actes i activitats (de l'11 al 30 de març) arreu del territori per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. El blog Emociona't amb la poesia! també recull les aportacions poètiques de persones vinculades al Consorci i les activitats didàctiques que l'alumnat dels centres de normalització lingüística han treballat a classe.

Enllaços relacionats
El CPNL commemora el Dia Mundial de la Poesia amb més de 40 actes i activitats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes