25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 22 de maig de 2016 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

El VxL del Prat assistirà al teatre Modern per veure Ser-ho o no, amb Josep M. Flotats

pl. de la Vila, 5-6
El Prat de Llobregat

Voluntaris i aprenents del Prat de Llobregat aniran a veure "Ser-ho o no. Per acabar amb la qüestió jueva", amb Josep Maria Flotats i Arnau Puig. Dos veïns es troben sovint al replà de l'escala. Què pot arribar a passar quan l'un descobreix per internet que l'altre és jueu? Una comèdia signada per un dels autors tràgics francesos més còmics de la seva generació, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats.

Ser-ho o no és una obra construïda a partir d'un pretext que consta d'unes converses entre dos veïns d'una mateixa escala, d'horitzons, coneixements i creences antagònics. I en el curs d'aquestes converses, hi palpita d'una manera subjacent el tema de la identitat, com el verb del títol ja indica: la identitat col·lectiva i sobretot la personal, junt amb la tolerància. Temes recurrents en tota l'obra de Jean-Claude Grumberg, que -ancorada en la immediata actualitat- evoca sempre la memòria històrica per discernir la violència o l'absurd del present. Teatre polític en clau de comèdia. 


Les persones del VxL del Prat que hi vulguin assistir, han de posar-se en contacte amb la responsable del programa, i tindran un descompte del 50%.

El VxL del Prat assistirà al teatre Modern per veure Ser-ho o no, amb Josep M. Flotats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes